Vrienden zijn er niet voor even
Ze zijn er heel je leven
Je kan ze vertrouwen,
En je kan op ze bouwen.
Ze staan altijd voor je klaar
Ook al weet je niet altijd waar,
Hun kennen je echt,
daardoor is de band ook hecht,
vriendschap is heel byzonder.
daar versta ik onder,
Samen praten, samen luisteren,
Samen lachen, samen fluisteren.