De tel van vier naar een
Een korte roep naar het begin
Dan rollend er doorheen
In elk woord, elke zin
Een roep van kracht en feest
Eruit... dan allemaal erin
Voor elke dag, elk beest
Een dans, een strakke maat
Van het lijf en niet de geest
Alleen energie