Eens komt er een einde aan deze dagen,
eens komt er een eind,aan deze verlangens,
en lach ik naar je,zonder vragen....
Eens komt er een eind aan het wachten,
eens komt er een eind,
en zijn wij samen,hele nachten....
Eens komt er een eind aan dit gemis,
want ooit zijn wij samen,
en vertellen we elkaar dat onze liefde nog steeds niet over is....