Ik voel me eenzaam wie wilt of wie kan mijn hart vullen?
Wil jij mij vriend mijn hart vullen of laat je me stikken?
Kan je me hart wel vullen?
Ik zal het niet weten, ik voel me eenzaam wie wilt of wie kan mijn hart vullen?
Kan mij famillie mijn hart weer vullen of laten jullie mij alleen achter?
Ik zal het niet weten, wie kan mijn lege hart kan weer vullen?
Kunnen het mijn ouders of vergeten zij mij?
of
zal me zusje het kunnen of herkent zij mij niet meer?
Ik zal het niet weten wie mijn lege hart weer kan vullen,
of
lieve vreemde wil en kan jij mijn hart weer vullen met de liefde die ik zoek.