Vaarwel
______
Je ziel kruipt in mijn vaten,
en pompt mijn lijf nu vol verdriet.
In mijn leven vallen gaten,
gaten die niemand ziet.
Je zult glijden over zonlicht,
en aan de warme lucht gaan kleven,
maar misschien zie je het als een plicht,
om nog even te denken, aan dit leven.
Ik weet dat ik niet kan genieten,
niet zonder jou in mijn leven,
je zult toezien hoe ik langzaam,
ook mijn laaste kansen zal verschieten.
Het noodlot komt dichterbij,
en werpt de wereld in een schaduw,
enig ding dat ik wil voelen,
jouw ziel, als bestuurder,
als bestuurder van mij.