Ik voel me zo alleen,
nu jij ons hebt verlate.
Zes jaar geleden.
Je deed zoveel,zoveel goeds.
Zolang al dat ik je niet zag.
Zag in levende lijve.
Maar hier,hier in mijn hart.
voel ik je elke dag.
Ik mis je en ik hou van je!
Tanten ik mis je ver schrikkelijk maar ooit komt er een dag en dan zullen we eindelijk weer bij elkaar zijn!
TOT DAN!!!!!!