jij stond daar
ja jij men vriendin
je lachte met je andere vrienden
je lachte me uit
ik wenen om jou
want jij was men schouder waar ik op kon luinen
maar die schouder trok zich weg
waarom?
dat weet ik niet jij niet niemand weet het
waarom mag ik niet weer luinen
en kunnen we niet weer samen katten kwaad uit halen
waarom wil je me niet meer
wat is er mis met mij
licht het aan mij of aan jou
het gaat nu al weer wat beter tussen ons
je hoort men stem weer
en lacht me soms weer vriendelijk toe
laat het zo
dat zo me een groot plezier doen
ps:alle mensen willen jullie me een plezier doen en stuur naar de reacties naar de gedichten van sopor.