je lachte me toe
en ik lachte ook
later...
je pakte me vast
en ik pakte je ook vast
later....
je knuffelde
ik ook
samen
later....
je zag een ander
ik zag haar ook
later...
je lachte haar toe
ik ook
later....
je pakte haar
ik niet
later....
ik huilde om je
en jij zij