Tranen
Tranen van liefde
Tranen van een verliefde
Tranen van verdriet
Tranen omdat je t niet meer ziet
Tranen brandend op je huid en in je ogen
Tranen omdat ze je ineens niet meer mogen
Tranen omdat iemand je toch helpt
Tranen die worden gestelpt
Tranen die worden veroorzaakt door van alles
Tranen door geluk, verdriet of stress