Die dag
Die avond toen ik jou zag
Mijn ogen volgen jou spoor
En opeens was jij weg
Die dag
Dat ik jou vierentwintig uur zag
2 dagen lang zag ik jou
Het enige wat ik wouw was jou
Die dag
Was een vakantie
En vakantie die ik elke jaar meemaak
En dit jaar weer ga doen
Eergisteren
Ik zag je lopen
Ik zat te hopen
Dat je niks ging zeggen
Eergister
Je maakte steeds contact
Maar ik die het steeds verbrak
Daar had ik spijt van
Eergister
Je probeerde me mee te vragen
Op die mark tik had jou daar niet verwacht
Mee naar een wedstrijd om de hoek
Eergister
Werd en mooie dag
Docht eerst een grote nachtmerrie
Waarom ik jou haat is niet duidelijk?!
Eergister
Je keek me aan als je me zag
En zei elke keer gedag
Als je keek was het een starende blik
Eergister
Je begon over het verleden
Nu zijn we in het heden
Ik noemde je gebruiker
Eergister
Een gebruiker is het waar of niet
Mischien wil je alleen stoer doen
was het waar over jou vriend?
Gister
Op msn wat was het gezellig
Meestal had je het over stomme onderwerpen
Die ene keer was het heel gezellig
Gister
We hadden het over vrachtwagens
Je beloofde me een keer mee te gaan
Als je eenmaal achtien word
Dat had ik niet van jou verwacht
Nu wil ik weten
Was dat waar over die vriend
Mischien had ik het verdiend
En vind jij mij leuk want jij keek steeds
Ik vind je namelijk hardstikke leuk!