Niet wetend wat het is.
Niet wetend wat het is,
Geef ik toe dat ik je mis,
Stil verlangen naar jou.
Niet wetend wat het is,
Geef is toe dat ik naar je verlang,
Dit maakt me zo bang.
Niet wetend wat het is,
Ben ik bang voor wat ik voel,
Wat is het doel?
Niet wetend wat het is.
Denk ik dat ik om je geef,
En dat ik alleen nog maar voor jou leef,
Niet wetend wat het is,
Leef ik voor jou,
Wetend dat ik gewoon weg van je hou!