BEDANKT
BEDANKT VOOR JE STEUN,
JE SCHOUDER WAAROP IK LEUN.
JE LIEFDE EN JE AANDACHT,
DE MANIER WAAROP JE LACHT.
BEDANKT VOOR JE VERTROUWEN,
JE HULP OM OP TE BOUWEN.
JE HOOP EN JE VERDRIET,
DE MANIER WAAROP JIJ ME ZIET.
BEDANKT VOOR ELK DING,
JE STEUN, ALS IK WEER DE MIS IN GING.
BEDANKT VOOR ALLES, MIJN HULP EN TEOVERLAAT,
WANT ZONDER JOU, WAS HET VOOR MIJ
DENK IK AL TE LAAT......
LIEFS LADY002