fossiele resten,
gapende gaten,
herkauwde pennen,
mijn tas.
bloeddoorlopen ogen,
droge mond,
barstende migraine,
mijn week.
streng regime,
vrijheid geketend,
hoge hekken,
mijn school.
regels lang wit,
alinea's ongevuld,
letters verspreid,
mijn tentamen.
Wat een week, wat een week.