Geef eens een definitie van geluk,
ik denk dat je die niet kunt geven.
Want geluk zijn al de kleine dingen,
die je verwarmen in het leven.
Geluk is niet een bepaalde vorm.
Geluk is alles te samen.
Geluk is zo alles omvattend,
dat wil ik dus beamen.
Er is altijd iets wat me gelukkig maakt,
mijn man, muziek, mijn dieren
maar het aller grootste geluk,
zijn toch jullie vieren.
Ida