Liefde,hoe kan je dat beschrijven?
Kan je het bewijzen of enkel voelen ,weten wat we bedoelen.Niet het koele maar het warme het omarmen.
Het zoenen ,het strelen alles samen delen,je zwarte omlijnde ogen ze kijken ze ontwijken.Jij in me armen ik in de jouwe,samen terug iets moois opbouwen.
Je ligt naast mij,dat maakt me blij.
Ja handen in me zij,je streeld me haren.
Dit gevoel wil ik voor eeuwig bewaren!
Zal ik dit ooit terug ervaren??