offer de steen
aan de krachten van de hemel,
geef hem
aan de energie van de aarde,
houd hem in liefde aan je hart.
vertrouw hem toe aan
het zuiveren door het vuur,
en onderwerp je aan de nevelen
van het reinigende water.
zo versmelten wij tot één,
en worden in veelheid opnieuw geboren.