Eindelijk kan ik mijn geheimen kwijt
aan een hele toffe meid
ze steund me,
ze helpt me
ik alles wat ik doe
Eerder werd ik moe
moe van mij problemen
Maar toen kwam Angela in mijn leven
Nou dat is wel het mooiste wat ik in dit leven mag beleven
ik ben zo blij zo blij
Daarom zeg ik: lieve Angela blijf bij mij