Tranen over je wangen..
Het lijkt net of niemand je snapt..
alles lijkt zo nutteloos..
stap na stap
Mensen kijken je aan..
wat zullen ze denken..
zullen ze je pijn zien wat jij van binnen voelt..
wie kan nou jou pijn snappen
niemand toch..?
stap na stap..
steeds maar vechten..
steeds maar moed houden..
komt jou tijd dan nooit meer anders..
is dit nou waarom je hier bent gekomen..?
om altijd maar die verschikkelijke pijn te voelen.?
stap na stap..
toch door moeten..
toch maar weer moed houden..
je bent het soms zo zat..
maar weet...
ik ben er voor je..
Vrienden van mij...
ik hou van jullie
& wil jullie altijd helpen..
ook voor de mensen die ik nog niet ken..
maar wel problemen hebben..
ik ben er voor je..
met heel mijn hart...