Streven
Laat ons naar vrede streven
In ons, en dan met het leven
Laat ons naar stilte streven
In ons, en om door te geven
Laat ons naar ruimte streven
In ons, en ook die ander geven
Laat ons naar uw Liefde streven
In ons, door U aan ons gegeven
Om te dragen, om te groeien
Om ons ego uit te roeien
Om ons lijden te ontgroeien
Om dan op te bloeien…
Zo licht, zo zacht.
Zo warm, zo vol kracht
Zo te mogen leven
Zo is mijn streven..
liberty