Je vrienden denken dat ze alles over je weten,je bent een flapuit,een optimist,dat weet iedereen
maar dat je soms bang bent?dat weet jij alleen
dat de wereld groot is en jij zo klein,dat denken ze te vergeten
ze denken dat je sterk bent,dat je alles aankan
dat weet iedereen
maar dat je wil wegkruipen in een hoekje?dat weet jij alleen!
je bent moedig,dat weet iedereen
maar dat je geen held bent? dat weet jij alleen