Dagen kon ik het gevoel wegsteken
ver weg in een kastje in mijn hoofd
verstopt voor de hele wereld,bijna onmerkbaar voor mij.
Ik was bijna vergeten dat het er was.
maar langzaam kwam het aangeslopen,als een schaduw viel het over me heen
en nu,nu moet het eruit!