Mijn wraak zal zoet zijn
Vastbesloten nooit meer zoiets te doen
Wat er allemaal niet gebeurd na een zoen
Natuurlijk had jij een rot karakter
Daar kwam ik gauw genoeg achter
Stom, dat ik ooit naar je heb gesmacht
Jij, die me nu ronduit uitlacht
Je wou het me nog ff inwrijven
Laten zien dat je mij makkelijk kon krijgen
Trots geef je me zo een schop na
Ik, die er langzaam onderuit ga
Je wou me gewoon naar beneden halen
Stoer vertelde je allerlei verhalen
Alsof het niet erger kon
Kreeg ik ook het gevoel dat je echt won
Maar nu zal je voelen
Wat ze met zoete wraak bedoelen
Ik ken de verhalen
Nu zal ik jou even door de grond halen
Blinde woede doet niet zo veel goed
Je zal smeken dat je me nooit hebt ontmoet!