Echte vrienden heb je NOOIT teveel!
Ookal heb je vrienden in overvloed.
Echte vrienden waarop je kunt bouwen,
waarop je kunt vertrouwen en die je steunen.
En nog zoveel meer!
Een echte vriendin zoals jij.
Kan niemand vervangen!!!!!!!!
Elleke en Miss bedankt dat jullie er altijd zijn voor mij!