[2005/2006]
Vaak heb ik het leven gehaten,
en van plan geweest het te verlaten.
Mijn gevoelens en emoties maken me onzeker,
en daardoor voel jij je sterker.
Maar ik waarschuw jou,
er komt een dag dat jij je net zo voelt als ik nou.
Jij verdient geen vrienden en aandacht,
of eindeloze liefde waar iedereen naar smacht.
Jij verdient mijn diepe pijn,
en een wereld zonder zonneschijn.