Verstijfd zit ik hier,
Denkend aan wat er ooit gebeuren gaat,
Pijn scheuten schieten door mijn lijf,
Ik wil niet vooruit kijken,
Wil niet terug kijken,
Niet van mijn normale ritme afwijken,
Laat me maar gaan zoals ik wil,
Laat me maar lullen maak me niet stil,
Verdraai geen woorden,
Vertel me de waarheid,
Ook bestaat die de laatste tijd meer uit narigheid,
Laat me lachen huilen en dansen van geluk,
Want wat er ook gebeurd hoeveel pijn er nog zal komen,
Ik zal altijd blijven dromen!
Mij krijgen ze niet stuk.