Wanneer de nacht valt
En de sterren belicht worden
Denk ik aan jou
Als de zon opkomt
En de ochtenddauw verjaagd
Voel ik jou
Als ik op straat loop zou ik zo graag nog één keer je hand vasthouden
En je stem nog een laatste keer horen
Voor ik je vaarwel zeg