Waarom negeen jullie de leukste meiden?
jullie blokken ons op msn en praten wel op school wat is dat nu toch met jullie?
jullie zijn echt vaag en ik zal het ook niet anders kunnen zeggen tegen jullie, jullie halen ons weer van de blok en dat moeten wij weer tegen jullie gaan praten of er niks aan de had was?, sorry hoor maar zo gaat dat niet en dan komen jullie ook met de slechtste smoesjes die men zich kan bedenken, nee daar hoef je niet bij mij aan te komen want ik ben niet dom ik weet heust wel beter dan dat, enigst waarom ik nog met jullie praat omdat jullie bevriend zijn met de leukste jongen van onze school, al snap ik ik niet dat hij met jullie bevriend is, hij is aardig en dat zijn jullie totaal niet.