Ik kan mijn gevoel voor jou niet onder woorden brengen,
en ik wil je voor eeuwig en altijd.
Omdat ik mij hier heel alleen voel, stuur ik je dit bericht.
Weet je, met jou heb ik de beste tijd van mijn leven,
want mijn leven is niets zonder jou.
Dus ik hou veel van jou
Kortom, ik kan ik je niet uit mijn gedachten zetten.