Ik zie daar een heel klein bootje.
een bootje van een kind.
mag ik dat poppetje zijn mijn vrind.
ik zie daar een heel klein racewagentje,
met 180 door de bocht.
mag ik de coureur zijn lief joch.
ik zie daar een poppenhuis staan,
mag ik dat vrouwtje zijn bij dat raam.
ik zie daar een klein doodskistje,
met een barbiepop.
even kijken
ja daar lijk ik op.