Grijze wolken
Grijze wolken drijven aan mij voorbij.
Gevuld met regen, dat steeds sneller neer komt op mij
En die alle vrolijkheid van mij afspoelt.
Waardoor mijn hart langzaam afkoelt.
Niets of niemand die mij beschermt tegen de regen.
Wat nu in stralen op mij neer komt.
Het enige voordeel aan al die regen,
Is dat mijn tranen niet opvallen tussen al die druppels water.
Ik begin me af te vragen wanneer de zon weer kracht vind
Om zo de grijze wolken te verdrijven
En de regen die op mij is neer gekomen
Te verdampen en zo te verjagen.
En terwijl ik zit te hopen op de zon
Begin de regen te verminderen
De grijze wolken worden als maar lichter
En dan zie ik eindelijk de zon.