Ik kijk in de spiegel
En zie iemand
Ik ken haar wel
Ze lijkt gestrand
Gestrand in verdriet
Verdwaald in dromen
Liefde kent ze niet
Waar moet dat vandaan komen
Kan iemand haar helpen
Helpen om te leven
Om haar tranen te stelpen
Naar een toekoms te streven?