de tijd staat plotseling stil
en plotseling wordt het kil
een koude rilling om me heen
sluit me af ,ik ben alleen
met 1 zucht en met veel dromen
ben je klaar om nooit meer terugkomen
zonder maar 1 woord te zeggen,me 't een en ander uit te leggen
we hadden zoveel plannen,alles op zijn tijd
maar ik blijf hier op aarde,misschien wel een eeuwigheid
en waar ben jij heen?
ben je samen of alleen?
wie zal het me zeggen?
me 't een en ander uitleggen?
die laatste blik,die laatste zucht
waren het begin van je vlucht
je vlucht hier ver vandaan