Bang om je te verliezen,
bang dat je een ander zou kiezen.
Bang dat je me laat gaan,
bang dat je me niet meer zal zien staan.
Ik heb andere vrienden hele rissen,
en toch, toch zou ik je niet kunnen missen.
Ik zou je nooit vergeten,
waarom denk je anders dat dit 'liefde' zou heten!?