Geen gevoel, geen doel,
Mijn verloren toekomst,
Op zoek naar mezelf, niet weten wie ik werkelijk ben.
Bang ben ik voor mijn angsten,
Omdat ik zelfs die niet ken,
Opgesloten in mezelf,
Door het dragen van mijn masker.
Niemand die het ziet,
Pijn en iedere dag meer verdriet,
Lachend kent iedereen mij,
Maar ben ik moe en heb ik geen zin dan hoor ik er niet bij
Zoekend naar mezelf, mijn geluk en verleden,
Hoop ik op een vrolijk en gezellig heden.