Mijn lief
______
Je sluit je ogen,
geeft je over aan mijn geest,
als je me nou niet had bedrogen,
zou ik er voor je zijn geweest.
Je denkt dat ik niet weet wat ik deed,
bezeten van jou,
misschien,
de problemen vallen op je stoep,
als een regen van leed.
Het kussentje dat ik lief had,
het schatje in je buik,
ben ik nu zat,
nu ik weet wat er schuilt,
schuilt achter je luik.
De liefde is misschien dodelijker,
dodelijker dan een kogel,
je gaat me doden met je ogen,
maar ik zal vliegen,
als een vogel.