Voel me raar, ben in de war
Waarom is leven zo moeilijk?
Waarom moeten we zoveel keuzes maken?
Waarom komt alle ellende tegelijk?
Wat verwachten ze van mij?
Dat ik een superkind ben, die alles aankan?
Nou, dat kan ik dus niet ...
Integendeel, ik loop op mijn tenen ...
Kan mijn leven niet meer bijhouden ...