Beloftes kan men snel verbreken
Je moet ze voorzichtig aannemen,
ze breken net zo snel als glas
Het enige wat er dan nog rest zijn scherven
Verspreid over de grond liggen ze te loeren,
wachtend op een moment,
dat ze met scherpe klauwen naar ons
kunnen uithalen
Bij iedere snee breekt weer
een stukje zelfzekerheid af
Soms zijn de wonden zelfs diep
Wees dus voorzichtig met glas
Je kan er in trappen met open ogen
Net zo gevaarlijk als een belofte geloven