Je bent een ster meid
eentje heel bijzonder
dus zeker niet zomaar eentje
als zovele sterretjes die er zijn
ik weet je moet bomen beklimmen
en uit de dalen uitklimmen
maar weet dat ik er altijd voor je zal zijn
ook in de donkerste momenten
wanneer het leven je even
niets meer ziet te schenken
er is altijd wel een zonnetje of maantje
die aan je denkt
dus weet dat je er niet alleen voor staat...
en je een echte vriendin voor me bent...