Later ga ik reizen maken,
heel alleen,naar verre landen.
En daar ga ik mensen en dieren redden,
redden met mijn eigen handen.
Iedereen zal in de kranten
van mijn grote daden lezen.
'Waarom zou die mensendierenredder
zo ontzettend moedig wezen' ?
Niemand zal de waarheid weten,
jou alleen zou ik het vertellen:
later, als ik zo beroemd ben,
dat ik bij je aan durf te bellen.