Ik zal altijd een biologische vader hebben
Maar hier in men hart en in men hoofd heb ik er geen meer
Het klikt cru maar ik meen het
Jij hebt ons veel te neig gekwetst
Wat betekenen materiele dingen
als je geen liefde krijgt van je vader
Ik wil je uit mijn leven!
VOORGOED!