Ik moet huilen
Ik moet mijn gevoel ontladen
Verdrietig door 't verleden
Ik was mijn tranen aan 't sparen
Bang voor de toekomst
Min of meer
Snikkend je brieven weer gelezen
Mijn gevoelens genavigeerd
De opgekropte gevoelens
Het probleem voor mezelf gecreerd
Het vocht scheidt zich af
Een fout maak je niet twee keer
Ik ga van de ene bewustzijnfase naar de andere
De overtollige energie als een huilende plant
Soms denk ik bij mezelf;ik maak me nu van kant
Keuzes maak jezelf
Snotteren was het plan
Ik ben je kwijtgeraakt
God weet waarom
Ik huil,
omdat jij begon...