dag van oogsten
bloemen die openen
stof omgekeerd
kampioenen pieken
opnieuw weer zaaien
zaad in de aarde
informatie in
systemen strooien
opstaan opengaan
kan, kan altijd
op het moment dat
opengaan er is
te vaak willen wij
knallen, oogsten
voor 't gerijpt is
oogst dan 't geduld
16APR2006 2035