Blauw-grijs met een bruin randje
Het mooiste aan mijn lichaam,
is het enige in mijn lichaam,
dat drie kleuren heeft.
Blauw-grijs met een bruin randje...
Niet veel mensen merken dat op,
niet veel mensen,
vinden wat jij wel vond.
Mijn ogen,
de drie kleuren,
waar veel in verscholen zit.
Al het verdriet,
al mijn geluk
en zeker mijn liefde
zit verscholen in mijn ogen
Die mysterieuze ogen,
blauw-grijs met een bruin randje...