het was zo fijn
samen met jou in de thermen te zijn
we hebben zo genoten
van dat heerlijke floaten
daarna nijmegen in
bier uit de hemel ging er ook makkelijk in
in de metz geweest
was ook een feest
straks heerlijk samen met vakantie
dat is iets waar ik naar uitzie
griekenland verkennen
en ons door de zon laten verwennen
heerlijk miekemuis
je voelt je hier ook heerlijk thuis
we hebben het samen zo ontzettend goed
ja dat is zoals het wezen moet