Jij,
Jij die weet wat ik voor je voel
waarom doe je mij dit aan
met me zoenen
en daarna meteen weer weggaan
Ik ben zo gek op
je terwijl je dat ook weet
verwacht je nu van mij
dat ik je gewoonweg weer vergeet
Maar dat kan en wil ik niet
hoe moet ik dat dan doe
als ik bijna over je heen ben
geef je me weer een hoopvolle zoen
Wees eens eerlijk
en niet zo vaag
en geef gewoon simpelweg
antwoord op mijn vraag
En als jou antwoord nee is
blijf daar dan ook bij
maar blijf alstjeblieft
wel een goeie vriend van mij