Alsof
Ik zag dat je lol had en lachte,
maar je was niet hier met je gedachte.
Ik zag de pijn
in je ogen,
je voelt je helemaal niet fijn
maar dat is iets wat wij niet zien mogen.
Je doet je vrolijk voor
en denkt:
"die hebben dat niet door"
maar jij bent hier de domoor.
Ik weet niet
waarom je pijn hebt in je hart.
maar is het liefdesverdriet?
ben je verward..?
omdat zij jou verliet.
Ik weet niet de reden,
en hoef ook niet alles te weten.
Is het lang geleden?
Je bent haar in ieder geval nog niet vergeten..
Erover praten doe je niet,
maar weet,
dat wij er voor je zijn.
Als je toch iets kwijt wilt..