Het gevoel overvalt me
Stilletjes komen de gedachten terug
Ze bonken en stampen in mijn hoofd
Tot ik er gek van wordt
Tot ik het uitschreeuw,maar mijn schreeuw haalt het daglicht niet,
Zachtjes zak ik neer op de koude vloer
Wat ze denken?het interesseert me geen moer
Het enige wat ik wil is alleen zijn
Alleen met m’n gedachten,alleen met mezelf,alleen tegenover de hele wereld
Alleen met mijn pijn