De Armzalige
Haar woorden zo nietig
Vragende ogen, deemoedig
Haar hart doorregend
Eenzaam bestaan, onbetekenend
Gevende lippen, een lege afdruk
Onbeduidende leegte, zonder geluk
Oren niet meer luisterend
Zachte stem, enkel fluisterend
Heeft zij het opgegeven
Een liefdevol leven