Flash back
Lopend hier op dat strand vol herhindering,
die een aantal jaren geleden realiteit waren.
Op de feiten gedrukt door herhinderingen van toen,
die wijze die situatie van nu.
Mijn gevoel wat wederom mijn verstand in de steek laat.
wederom die flash back,
dat ik mijn hart laat spreken...,
Mijn gedachtens aan jou die rond circuleren in mijn hoofd.
Verzettend en vechtend tegen een liefde die nooit beantwoord zal worden.
Alleen die korte 2 momentjes die als een herhindering zullen voor voort leven.
Niets meer als dat zal ons aan elkaar en een vriendschap ons binden
Die situatie waar ik vrede mee heb....
Maar dan weer een onvermijdelijke confrontatie...
Die gevoelig ligt...
En het verzetten tegen door dit gevoel verzwakt....
En mijn gevoelens voor jou versterkt.
Mijn zwakheid die tegen dan weer toegeeft aan deze vorm van liefde voor jou.
Een liefde verborgen voor de buitenwereld.
Eens hopend dat ik vrede kan hebben met die gevoel...
Zal ik jou ooit op dag vertellen....
Als die daar komt,
Wat ik toen met ik hou van jou bedoel....