LIEFDE IS LEVEN
LEVEN IS LIEFDE
LIEFDESLEVEN
LEVENSLIEFDE
---------------
DIE KRIEBELS
DIE GEVOELENS
DAT VERLANGEN NAAR JOU..
WEET DAT IK HEEL VEEL VAN JE HOU?
---------------------------------
IK NOEM JE M'N LIET
IK NOEM JE M'N SCHAT
IK NOEM JE HET BESTE
DAT IK OOIT BEZAT
--------------------
JOUW OGEN
JOUW OGEN SPIEGELEN MIJ
JOUW OGEN SPIEGELEN MIJN GELUK!
-------------------------------
KIJK NAAR VOREN
KIJK NIET OM
VECHT,WEES STERK
JE WEET WAAROM!
----------------
EEN WOORD VAN TROOST
EEN WARME GLOED
WIL IK JE BIJ DEZE STUREN
ZODAT JE WEET
DAT IK AAN JE DENK
IN DEZE DROEVE UREN
-------------------------
SOMS IS HET LEVEN ZWAAR
MISSCHIEN HELPT DAN DIT KLEIN GEBAAR...
---------------------------------------
LIEFS LADY002